Extra diensten en informatie

Aankoopmakelaar

U heeft uw droomhuis gevonden? Wij gaan voor u op onderzoek uit bij gemeente en kadaster, bezichtigen de woning met u en desgewenst een bouwtechnische expert, taxeren de woning op basis van o.a. de bouwkundige staat en de ligging, verzorgen de onderhandelingen inclusief de benodigde voorbehouden en begeleiden vervolgens het tot stand komen van de koopovereenkomst en de oplevering, inclusief de juridische zaken en begeleiding bij de notaris. Tarief: Vanaf 1250 euro all-in.

Bouwtechnokeuring

Wanneer u geïnteresseerd bent in een bestaande woning en u wenst zekerheid over de bouwkundige staat van dit object adviseren wij u een Aankoopkeuring uit te laten voeren. Wij brengen u in contact met een buro dat deze keuring uitvoert en de waarnemingen in een rapportage vermeldt. Indien van toepassing worden in deze rapportage herstelkosten opgenomen. Hierdoor krijgt u een goed inzicht in de kosten die direct moeten worden gemaakt of op korte termijn verwacht worden.

Ook een Verkoopkeuring of Opleveringskeuring kan uitgevoerd worden.

Voor makelaars en hypotheekadviseurs

Bent u als gecertificeerd makelaar/taxateur werkzaam in een gebied dat nog niet in het werkgebied van TaxatieXperts valt? Dan kunt u zich bij ons aanmelden en exclusiviteit verwerven. Neem contact met ons op!

Bent u financieel en/of hypotheekadviseur? TaxatieXperts biedt kwaliteit en aantrekkelijke arrangementen indien u uw taxaties door ons laat uitvoeren. Neem hiervoor contact met ons op!

Nieuws en vestigingen

Nieuws (5 april 2018):

Vanwege een mogelijk belangenconflict mogen de taxaties voor de oude en de nieuwe woning ook niet door dezelfde taxateur worden verricht (regelgeving Nederlands Register Vastgoed Taxateurs). Tevens mag een taxatie niet worden gedeeld tussen koper en verkoper.

Regio Druten, Beuningen, Wijchen:

Dorpssingel 12
6641 BE Beuningen
T 024-38 88 958
Contact of vraag aan

Regio Lent, Nijmegen, Arnhem, Renkum:

Edith Piafstraat 110
6663 MA Lent (Nijmegen Noord)
T 024-38 88 958
Contact of vraag aan

Regio Groesbeek, Heumen, Cuijk:

Stollenbergweg 3b
6571 AA Berg en Dal
T 024-38 88 958
Contact of vraag aan

Powered by:

buiten.nu

NWWI.nl